

INGREDIENTS PER 4 A PERSONES:
Estragó fresc picat: 20 g
Julivert fresc picat: 20 g
Romaní fresc picat: 20 g
Farigola fresca picada: 20 g
Pa ratllat: 125 g
All picat: 20 g
Olives negres picades molt fines: 15 g
Oli d’oliva verge extra: 100 ml
Mostassa dijon (per untar)
Cap de costella de xai: 4 u/persona
Pebre
Sal
PREPARACIÓ:
Per preparar el carré de xai, comprarem la peça sencera i la desossarem de manera que ens quedin les costelles descobertes (també tenim la opció de demanar-li al carnisser que ens faci aquesta elaboració).
Salpebrem la peça sencera, la untem amb una mica d’oli i la introduïm al forn, a 200º durant uns 20 min.
Mentre es cou al forn i amb l’ajuda d’un morter, preparem l’arrebossat barrejant la resta d’ingredients menys la mostassa, de manera que ens quedi una massa.
Al retirar el carré del forn, l’untem amb la mostassa i tot seguit amb el preparat d’herbes i el tornem a introduir al forn uns 5 minuts més a la mateixa temperatura perquè la “crosta” ens quedi ben cruixent. Retirem.
Servirem unes racions de 3/4 costelles per persona acompanyades de patata palla o la guarnició que vulguem.
Recomanació: és important que la carn, a l’interior, ens quedi ben sucosa i de color rosat. Ho podem acompanyar amb una salsa demiglacé ben lligada.